El Jurat

Comptem amb la participació d’un jurat d’excel·lència. Representants experts d’empresa i responsabilitat social, del tercer sector i de voluntariat valoraran els projectes presentats.

thumb

Francina Alsina

Presidenta FCVS

Va començar l’any 1989 com a voluntària a l’entitat “Arrels Fundació”, en el centre obert. L’any 1995, a més a més es va incorporar a l’equip de carrer. L’any 2004, viatge a Calcuta a fer un voluntariat amb les Missioneres de la Caritat (Mare Teresa), des de llavors hi va regularment cada estiu. L’any 2005, va ser escollida Coordinadora de la Unitat Territorial de Barcelona a la Federació Catalana de Voluntariat Social. L’any 2010, va ser escollida Presidenta de la FCVS i l’any 2014 va ser reelegida.

thumb

Miquel Àngel Fuster

Enginyer industrial jubilat

Voluntari de la FCVS des de febrer de 2009. Responsable de la gestió de les assegurances de voluntaris que les entitats contracten a través de la Federació. Col·labora en tasques de comptabilitat i de suport informàtic. És membre vocal del Consell Directiu des de novembre del 2012 en representació dels Voluntaris de la FCVS.

thumb

Quim Arpí

Soci-director general d’Axxon

Estudis Ciències Empresarials a l’UdG, PDD IESE-Universitat de Navarra. Soci-director general d’Axxon. És membre de la Junta Directiva d’ASEMPLEO. Patró de la Fundació per a la Creativació. Membre de Patronat de la residència geriàtrica Les Vetes. Coordinador a les comarques gironines de Gestió Solidaria.

thumb

Ramón Nicolau

Antic voluntari d'Auxilia i d'ECOM

Antic voluntari d'Auxilia i de ECOM amb en Lluís Martí i Bosch, als anys 70. S'ha dedicat a la gestió de serveis socials en fundacions privades sense afany de lucre, i a l'Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Govern d'Andorra i Consell d'Europa. Ha estat Regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona i Director de l'Observatori Internacional de la Democracia Participativa. Segueix essent voluntari en diferents associacions i fundacions.

thumb

M Rosa Terradellas

Professora pedagogia

Actualment és directora de la Càtedra de Responsabilitat Universitària de la Universitat de Girona i representa a la UdG a la Comissió de Responsabilitat Social de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques. Es professora del departament de Pedagogia a la UdG en els graus d’educació infantil i primària. Ha treballat també en els àmbits de cooperació al desenvolupament i voluntariat ocupant diversos càrrecs d’importància en organismes autonòmics i estatals.

thumb

Maria Solés

Coordinadora de la FCVS a Girona

Coordinadora de la Federació Catalana del Voluntariat Social a les comarques de Girona. Directora de la Fundació Esplai Girona "Mare de Déu del Mont". Vinculada a les entitats de lleure educatiu i acció social exercint diferents responsabilitats des del voluntariat, des de l’any 1982.

thumb

Marta Gil

Gestora del Programa de Voluntaris de "la Caixa"

Màster en Economia Social per la Universitat de València. Actualment, desenvolupa un projecte d’investigació al voltant de les motivacions en el voluntariat. Experta en la gestió d’entitats no lucratives, ha treballat en diferents ONL’s de diversos països, arribant a fundar la seva pròpia associació d’ajuda a persones amb necessitats especials a la Xina. Actualment, forma part de l’equip que gestiona el programa de voluntariat de la Fundació Bancària "la Caixa" en el que participen més de 7.000 voluntaris.